Magunkról

1994 októberében nyitottuk meg virágüzletünket Győrben a Bartók Béla út 38. szám alatt, ahol azóta is várjuk kedves vásárlóinkat.
Az első pillanattól kezdve barátságos hangulatú, igényes, a termékek, virágok színes, minél teljesebb kínálatát nyújtó üzlet megvalósítása volt a célunk. E cél megvalósítása és az évek alatt elért eredmények megtartása érdekében ma is igyekszünk mindent megtenni.
Jelmondatunk: „Minden, ami virág és ami a virághoz kell” úgy véljük híven tükrözi szándékunkat és üzletünk kínálatát is. Azon felül, hogy szakmai tudásunk és kreativitásunk javát nyújtva készítjük el csokrainkat és minden virágkötészeti alkotásunkat, a korszerű és az évszakokhoz igazodó virágkötészeti kellékek széles tárházát kínáljuk a hobby virágkötők számára is.
Weboldalunkon igyekszünk teljes skáláját bemutatni üzletünk kínálatának, hogy Ön kedves látogató minél teljesebb képet alkothasson rólunk, és ha nem járt nálunk, de honlapunk kíváncsivá tette, úgy szeretettel és udvarias, hozzáértő kiszolgálással várjuk üzletünkben!
Amennyiben régi ismerősként, hűséges vásárlóként látogatott el oldalunkra, úgy köszönjük eddigi bizalmát és továbbra is szeretettel várjuk a YUCCÁBAN.

Látogasson el hozzánk Ön is!

Készítette a Webjel Stúdió